Brez piktograma Brez piktograma COSTA BRAVA IN BARCELONA

  COSTA BRAVA IN BARCELONA

  Lloret de Mar, Španija
  -20%

  Hiter pregled

  ŽIVAHNOST, STIL IN ŠARM

  • 7 dnevni izlet v Barcelono in Costa Bravo za 1 osebo
  • 4x nočitev v dvoposteljni sobi hotela 3* za 1 osebo
  • 4x polni penzion za 1 osebo
  • Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu
  • Zunanji ogledi po programu, turistično spremljanje in organizacija izleta
  • Cena vključuje vse cestnine in pristojbine
  • Osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
  • Prijavnina vključena v ceno
  • Kupon je unovčljiv na dan odhoda: 27.04.2019

  Dobavljivost: Na zalogi
  (1-4 dni)

  329 € Redna cena

  264 € Klik2Go cena

  264 € Plačilo takoj

  * Obvezna polja

  329 € Redna cena

  264 € Klik2Go cena

  264 € Plačilo takoj

  Podrobnosti

  Program:

  1. dan  (27. 4.): Ljubljana–Italija–Monako

  V zgodnjih popoldanskih urah se bomo zbrali na Dolgem Mostu in od tam krenili proti španski pokrajini Kataloniji. Pot nas bo vodila mimo številnih znanih italijanskih mest, kot so Benetke, Verona in Genova. V večernih urah bomo prečkali italijansko-francosko mejo ter se počasi spustili v Monako. Sledil bo sprehod do Oceanografskega inštituta, katedrale in knežje palače. Z avtobusom se bomo zapeljali po progi Formule 1 in naš postanek v Monaku končali pred slavnim kazinojem, ki vedno na ogled ponudi luksuzna vozila. Sledi nočna vožnja do francosko-španske meje.

  2. dan (28. 4.): Francija–Lloret de Mar

  V dopoldanskih urah bomo prečkali francosko-špansko mejo in pot nadaljevali proti znanemu katalonskemu letovišču Lloret de Mar. Ob prihodu v hotel nas bo pričakalo kosilo, sledilo bo prosto popoldne, ki ga lahko preživimo na čudoviti lokalni peščeni plaži. Večerja in nočitev.

  3. dan (29. 4.): Lloret de Mar–Barcelona–Lloret de Mar

  Po zajtrku si bomo ogledali katalonsko prestolnico Barcelono. Pot nas bo za začetek vodila mimo bikoborske arene Monumental, nato pa sledi prvi postanek za zunanji ogled nedokončanega templja svete družine – Sagrada Familia. Sledi avtobusni ogled znamenitosti v središču mesta – Arc de Triuph, Placa de Catalunya, Casa Mila ter Casa Batlo. Pot nas bo nato vodila proti drugemu »templju« Barcelone – stadion Camp Nou. Prosti čas za ogled stadiona (doplačilo). Ogledali si bomo še olimpijski grič Montjuich ter naš ogled sklenili na najbolj znani ulici v Barceloni, slavni La Rambli, na kateri je tudi slovita tržnica Boquerija. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Sledi vožnja v hotel. Večerja in nočitev.

  4. dan (30.4.): Monserat in Barcelona

  Peti dan se bomo podali na katalonsko sveto goro Monserat (doplačilo), kjer stoji samostan s čudovitimi razgledi na pokrajino, tu pa hranijo kipec črne Marije. Monserat velja za najsvetejši kraj Kataloncev, vsak Katalonec mora vsaj enkrat letno na goro. Popoldan pa bomo namenili za še en skok v Barcelono, kjer boste lahko v prostem času uživali v središču mesta. Pozno popoldan povratek nazaj proti hotelu. Večerja in nočitev.

  5. dan (1.5): Tossa de Mar - Figueres - Girona

  Po zajtrku nas bo pot vodila do majhnega ribiškega mesta Tossa de Mar, kjer se bomo sprehodili do trdnjave, ki se bohoti nad obalo. Sledil bo prosti čas za samostojni sprehod ob obali. Po ogledu se bomo zapeljali do hotela kjer bo čas za kosilo. Po kosilu se bomo odpravili do bližnjega Figueresa (doplačilo), mesta kjer se je rodil in deloval Salvador Dali. Sledil bo ogled muzeja in nekaj prostega časa, da začutite utrip mesteca. Na poti proti hotelu pa se bomo ustavili v  bližnji Gironi (doplačilo). Mesto velja za španske Benetke, prav tako pa vse goste navduši mogočna gorska katedrala Matere Božje iz 11. stoletja. Kratek sprehod bomo zaključili na trgu neodvisnosti v središču mesta. Sledil bo prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Povratek v hotel in večerja.

  6. dan (2.5.): Lloret de Mar–Cannes

  Po zajtrku se bomo odpravili proti domu, vendar pot ne bo minila brez postankov. Za začetek se bomo ustavili v mestecu Grass, kjer si bomo ogledali eno izmed slavnih parfumerij v mestu, kjer vam bodo lokalni mojstri pokazali način priprave parfuma, seveda pa boste imeli možnost nakupa francoskih dišav. Sledil bo še skok v mondeno mesto Cannes, ki je znano po filmskem festivalu. Ob Azurni obali se bomo sprehodili do festivalne palače, nato sledi malo prostega časa. Povratek na avtobus in nočna vožnja proti domu.

  7. dan (3. 5.): Francija–Italija–Slovenija     

  Nočna vožnja proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v zgodnjih dopoldanskih urah. 

  Opombe


  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: info@klik2go.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu

  • Informacije o prostih mestih tudi na telefonski številki 041 601 111

  • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Klik2go d.o.o.

  • Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 14 €, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 12,33 €/osebo, enoposteljna soba 20 €/noč 

  • Popust za otroka do 12. leta na dodatnem ležišču skupaj z dvema odraslima v višini 20 €

  • Možna doplačila na osebo (vodniku na potovanju):  izlet v Figueras in Girono (vključena vstopnica za muzej Salvadorja Dalija) 15€, Flamenko Show 30 €, Monserat in Barcelona (dan 4) 20 € ob prijavi najmanj 20 potnikov (otroci do 18. leta 15 €)

  • Možno doplačilo za ogled stadiona Camp Nou v primeru, da bo stadion tisti dan odprt za javnost

  • Obvezno doplačilo (na licu mesta):  turistična taksa v hotelu pribl. 3 - 4 €/oseba

  • Vstopna mesta: Maribor avtobusna postaja na Mlinski ob 13:15 Celje pred dvorano Zlatorog ob 14:00, Ljubljana parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 15:00, Sežana izpred hotela Safir ob 16:00

  • Odhodi iz posameznega vstopnega mesta bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov

  • Izlet se izvede v primeru prijave min 45 oseb

  • Kupon je unovčljiv na dan odhoda: 27.04.2019


  Dodatne informacije

  Klik2Go cena 264,00 €
  Ponudba velja od 27. apr. 2019
  Ponudba velja do 4. maj 2019
  Nočitev 4 noči
  Osebe 1 oseba
  Zvezdice 4

  • Naziv

   COSTA BRAVA IN BARCELONA

  • Naslov

   Lloret de Mar

   Lloret de Mar, Španija

  • Telefon

   080 62 62

  • www

   www.klik2go.si