Brez piktograma Brez piktograma DUBAJ IN ABU DHABI - INDIVIDUALNI ODHODI

  DUBAJ IN ABU DHABI - INDIVIDUALNI ODHODI

  Dubaj, Abu Dhabi, Združeni Arabski Emirati

  Hiter pregled

  POD BLEŠČEČIM ARABSKIM SONCEM

  • 5 dni v Dubaju za 1 osebo
  • 4x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelih 3*/4* za 1 osebo
  • Letalski prevoz Ljubljana-Dubaj-Ljubljana
  • Letališke in varnostne pristojbine
  • Kupon je unovčljiv po želji do novembra 2017

  Dobavljivost: Na zalogi
  (1-4 dni)

  0 € Redna cena

  569 € Klik2Go cena

  512 € Plačilo pri ponudniku

  57 € Plačilo takoj

  * Obvezna polja

  0 € Redna cena

  569 € Klik2Go cena

  512 € Plačilo pri ponudniku

  57 € Plačilo takoj

  Podrobnosti

  Mesto nasprotij pod bleščečim arabskim soncem: čudovite peščene plaže, kristalna modrina Arabskega zaliva, pravljični hoteli in skrivnostna puščava! Vse to je Dubaj, eden od sedmih arabskih emiratov, stičišče najsodobnejših dosežkov sveta in stičišče modernega, urbanega in tradicionalnega puščavskega življenja.

  1. dan: LJUBLJANA – DUBAJ

  Zbirališče udeležencev v Ljubljani in polet preko enega od letališč v Dubaj. Po opravljenih mejnih formalnostih odhod v hotel. Nastanitev in nočitev.

  2. – 5. dan: DUBAJ

  Prosto v Dubaju. Možnost udeležbe na izletih.
  Ogled glavnega mesta istoimenskega Emirata ob arabskem zalivu, ki se je v nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Občudovali boste  številne stolpnice, zgrajene po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, s panoramske točke opazovali svetovno znani hotel Burj Al Arab, se zapeljali po umetnem otočju Palma do hotela Atlantis, občudovali zunanjost mošeje Jumeirah, šejkovo palačo… Za lažji vpogled v nastanek in razvoj Dubaja boste obiskali muzej v trdnjavi Al Fahidi in vožnja z vodnimi taksiji – abrami preko morske ožine »Creek« na slikoviti tržnici začimb in zlata, kjer boste lahko občudovali tudi največji zlati prstan na svetu.

  Predlagamo, da obiščete najvišjo stavbo sveta – Burj Khalifa  in se povzpnete v 124 nadstropje od kjer je čudovit razgled na arhitekturne dosežke Emirata in se sprehodite po enem največjih nakupovalnih središč na svetu – v Mall of Dubai, kjer boste občudovali akvarij in drsališče, zvečer pa še plešoče fontane.

  Obiščite Marino, zgrajeno ob umetnem vodnem kanalu, ki ga obkrožajo moderni nebotičniki in se sprehodite po znameniti promenadi »The Walk« ob peščeni plaži. Osvežite se v arabskem morju ali enostavno za uživajte ob kavi v eni od številnih restavracij.

  Obiščite nakupovalno središče Mall Of Emirates, kjer se med drugim lahko spustite po pokritem smučišču. Predlagamo romantično večerno vožnjo s tradicionalno arabsko ladjo Dhow mimo osvetljenih trgov in palač in z večerjo na ladji.

  Odločite se za celodnevni izlet v upravno in poslovno središče Združenih arabskih emiratov - Abu Dhabi, kjer je  tudi sedež vlade Združenih arabskih emiratov, sedež mnogih naftnih družb, največjih svetovnih bank in multinacionalk. Moderno mesto, ki je  zraslo iz puščave, je danes ozaljšano s številnimi zelenimi površinami, parki in fontanami, v samem emiratu pa je bilo v zadnjih letih posajenih več kot 150 milijonov dreves. Abu Dhabi leži na otoku, ki ga s kopnim povezujejo trije mostovi. Postanek za ogled Velike mošeje šejka Zayeda, nato pa sledi panoramska vožnja po obalni cesti mimo emirskih palač na otok Breakwater, od koder se odpira lep pogled na obalno ulico Corniche in luksuzni hotel Emirates Palace. Popoldne vožnja preko otoka  Saadijat kjer nastaja nov kulturni center Abu Dhabija, na otok Yas. Postanek pri zabaviščnem parku Ferrari World.

  Priporočamo, da se udeležite adrenalinskega safarija v puščavi. S terenskimi vozili se boste zapeljali po zlatih peščenih sipinah, občudovali sončni zahod v puščavi in jezdili kamele. V beduinskem kampu pa vam bodo pripravili nepozabno večerjo in program pod zvezdami.

  6. dan: DUBAJ – LJUBLJANA

  Odhod na letališče in po opravljenih carinskih formalnostih polet preko enega od letališč v Ljubljano. 

  Opombe


  • Preostalih 512 € oz 629 € plačate pri ponudniku

  • Obvezna predhodna rezervacija in preverba prostih mest na e-mail: info@jazon-6.si zaradi zagotovitve mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta. Elektronska rezervacija naj vsebuje šifro kupona, vaše ime in priimek tako kot sta v potnem listu (drugače ne odgovarjamo za morebitne dodatne stroške oz. odpoved rezervacije), vstopno mesto ter kontaktni elektronski naslov in kontaktno mobilno številko

  • Zaradi zagotovitve mesta priporočamo, da rezervacijo opravite takoj, ko prejmete šifro kupona. Kupon se smatra za unovčen takoj, ko kupec kupona izvrši rezervacijo termina pri ponudniku. Po potrjeni rezervaciji in nakupu vračilo vplačanih zneskov sprememba datuma potovanja ali odpoved ni možna. Za slučaj odpovedi potovanja zaradi bolezni predlagamo plačilo odpovednega rizika

  • Informacije o prostih mestih tudi na telefonski številki 00 386 (0) 59 710 931 oz. 00 386 40 583 665

  • Doplačilo ob prijavi: prijavnina 15 €; enoposteljna soba na vprašanje, prevoz letališče-hotel-letališče na vprašanje

  • Doplačila ob prijavi zaradi zagotovitve optimalnih rezervacij: jeep safari in samopostrežna večerja 85 €; križarjenje z ladjo Dhow in samopostrežna večerja 65 €; obisk stolpnice Burj Khalifa 40 €; izlet v Abu Dhabi 65 € 

  • Doplačila na licu mesta: turistična pristojbina v hotelu 5 €/soba/noč

  • Za potovanje v Dubaj slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju

  • Odhodi v marcu, aprilu, oktobru in novembru imajo doplačilo v višini 100 €

  • Kupon je unovčljiv po želji do novembra 2017


  Dodatne informacije

  Klik2Go cena 569,00 €
  Ponudba velja od 14. feb. 2017
  Ponudba velja do 24. nov. 2017
  Nočitev 4 noči
  Osebe 1 oseba
  Zvezdice 4

  Napišite svoj komentar

  Mnenja o ponudbi: DUBAJ IN ABU DHABI - INDIVIDUALNI ODHODI

  Kako bi ocenili ta produkt? *

    1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
  Cena
  Mnenje
  Kvaliteta
  • Naziv

   JAZON - DUBAJ IN ABU DHABI

  • Naslov

   Dubaj

   Dubaj, Abu Dhabi, Združeni Arabski Emirati

  • Telefon

   00 386 59 710 931

  • www

   http://www.klik2go.si/