Brez piktograma Brez piktograma PRAZNIČNI SALZBURG IN JUŽNA ČEŠKA

  PRAZNIČNI SALZBURG IN JUŽNA ČEŠKA

  Salzburg, Avstrija
  -41%

  Hiter pregled

  SALZBURG & JUŽNA ČEŠKA V ADVENTNEM ČASU

  • 2-dnevni organiziran izlet Južno Češko in Salzburg
  • 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu 4* v centru mesta
  • Avtobusni prevoz po programu
  • Turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku
  • Zunanji ogledi po programu
  • Osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
  • Vsi odhodi so zagotovljeni
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 09. - 10.12. in 16. - 17.12.2017

  Dobavljivost: Na zalogi
  (1-4 dni)

  119 € Redna cena

  69,90 € Klik2Go cena

  69,90 € Plačilo takoj

  * Obvezna polja

  119 € Redna cena

  69,90 € Klik2Go cena

  69,90 € Plačilo takoj

  Podrobnosti

  SALZBURG & JUŽNA ČEŠKA V ADVENTNEM ČASU

   

  Vabimo vas, da se odpravite z nami v pravljično deželo slikovitih mestec in gradov, ki so še posebej simpatična v predbožičnem prazničnem času. Hkrati pa se odpravite na Salzburg, ki velja za eno izmed svetovnih predbožičnih prestolnic. Uživajte v svetovljanskem utripu in nakupite božična darila že med potovanjem.

   

   

  1. DAN

  Odhod avtobusa iz parkirišča Dolgi most na obračališču javnega mestnega prevoza v Ljubljani ob 3.30. Vstop potnikov v Celju in Mariboru ter nadaljevanje vožnje mimo Šentilja, Linza do meje s Češko republiko, kamor bomo prispeli dopoldne. Najprej se bomo podali v ozko in slikovito dolino zgornjega toka reke Vltave. Mimo pomembnega gradu Rožmberk, kjer se bomo ustavili za spominsko fotografijo se bomo odpravili proti mora najlepše ohranjenemu srednjeveškemu mestu na Češkem Krumlovu. Zraslo je na okljuku reke Vltave in v stari del mesta lahko vstopite samo po enem izmed mostov. Sprehodili se bomo po ozkih ulicah med palačami s pisanimi fasadami. Mesto navdušuje z odlično kulinarično ponudbo, številnimi muzeji in panoramskimi razgledi. V adventnem času je to že tako zelo slikovito mestece lepo okrašeno. Na glavnem trgu in nekaterih ulicah pa postavijo stojnice z bogato božično ponudbo.

  Nad njim se dviga drugi največji grad na Češkem na katerem so nekoč gospodovali grofje Rožmberški in njihovi nasledniki Schwarzenbergi. Čas za samostojne sprehode ali kosilo. Lahko pa se odpravite v spremstvu lokalnega vodnika na ogled bogato opremljene notranjosti (doplačilo).
  Pot bomo nadaljevali proti deželni prestolnici Češkim Budejovicam. Namestitev v hotelu. Zvečer se bomo sprehodili po starem delu in na trgu Otokarja II videli pravljično fasado renesančne mestne hiše, čudovito baročno Samsonovo fontano in ostanek mestne trdnjave Črni stolp.
  Zvečer se lahko z nami odpravite na pravo češko večerjo z vrčkom piva v eni izmed mestnih pivnic (doplačilo). Po večerji še sprehod po božično okrašenem glavnem trgu.

   

  2.DAN

  Po zajtrku Vam ponujamo možnost, da se odpravite proti pivovarni Budvar, ki velja za eno izmed dveh svetovno znanih na Češkem (DOPLAČILO). Ogled v spremstvu lokalnega vodnika.

   

  Dopoldne nadaljujemo vožnjo proti Salzburgu. Skupaj se boste sprehodili po slikovitih praznično okrašenih ulicah starega dela mesta, ki je znano po svoji nepozabni baročni arhitekturi. Videli boste Mozartovo rojstno hišo, rotovž, veličastno mestno katedralo in številne svečano okrašene trge. Ustavili se boste tudi na mestni tržnici.

  Prosti čas boste lahko izkoristili za nakupe in samostojne oglede ter nepozabne fotografije med raznovrstnimi stojnicami in tisočerimi okrasnimi lučkami.  Pozno popoldne se lahko povzpnete do mogočne trdnjave Hohensalzburg s čudovito panoramo na čarobno okrašeno mesto. Zvečer se bomo čudili še osvetljenemu mestu ter se odpravili nazaj proti domu.

  Opombe


  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-mailainfo@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.

  • Informacije o prostih mestih tudi na telefonsko številko: 00 386 30 680 234

  • Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti

  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo

  • Možna doplačila: Ogled pivovarne Budvar 10 eur, Večerja v pivnici z vrčkom piva 17 eur, ogled gradu Krumlov z lokalnim vodnikom cca. 15 eur

  • Vstopno mesto: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 3:30, Celje - iz parkirišča dvorane Zlatorog ob 4.30, Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 5.15

  • Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb

  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 09. - 10.12. in 16. - 17.12.2017


  Dodatne informacije

  Klik2Go cena 69,90 €
  Ponudba velja od 9. dec. 2017
  Ponudba velja do 16. dec. 2017
  Nočitev Dnevni izlet
  Osebe 1 oseba
  Zvezdice Ne

  Napišite svoj komentar

  Mnenja o ponudbi: PRAZNIČNI SALZBURG IN JUŽNA ČEŠKA

  Kako bi ocenili ta produkt? *

    1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
  Mnenje
  Kvaliteta
  Cena
  • Naziv

   PRAZNIČNI SALZBURG KLIK2GO

  • Naslov

   Salzburg

   Salzburg, Avstrija

  • Telefon

   080 62 62

  • www

   www.klik2go.si