Brez piktograma Brez piktograma PRAZNIČNI SALZBURG

  PRAZNIČNI SALZBURG

  Salzburg, Avstrija

  Hiter pregled

  MOZARTOVO MESTO

  • Enodnevni izlet z ogledom prazničnega Mozartovega mesta
  • Avtobusni prevoz
  • Turistično spremljanje/vodenje
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • Vsi odhodi iz Ljubljane in Kranja so zagotovljeni
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 25.11.(LJ,KR,), 02.12.(Lj,KR,MB,NG,CE), 09.12.(LJ,KR,MB,NM,MS,CE), 10.12.(LJ,KR), 16.12.(LJ,KR,;B,NG,NM,CE), 17.12.(LJ,KR), 23.12.(LJ,KR,MB,CE) in 26.12.2017(LJ,KR)

  Dobavljivost: Na zalogi
  (1-4 dni)

  0 € Redna cena

  19,90 € Klik2Go cena

  19,90 € Plačilo takoj

  * Obvezna polja

  0 € Redna cena

  19,90 € Klik2Go cena

  19,90 € Plačilo takoj

  Podrobnosti

  PRAVLJICA V SALZBURGU 


  Jutranji odhodi iz Slovenije. Vožnja skozi karavanški predor proti Solnograški. V mesto ob reki Salzach boste prispeli v dopoldanskih urah. Mesto je svetovno slavo pridobilo kot rojstni kraj velikega skladatelja Mozartova in po slaščici Mozartove kroglice. Na izletu boste med drugim izvedeli ali so prave modre ali rdeče mozartove kroglice. Skupaj se boste sprehodili po slikovitih praznično okrašenih ulicah starega dela mesta, ki je znano po svoji nepozabni baročni arhitekturi. Videli boste Mozartovo rojstno hišo, rotovž, veličastno mestno katedralo in številne svečano okrašene trge. Ustavili se boste tudi na mestni tržnici.

  Prosti čas boste lahko izkoristili za nakupe in samostojne oglede ter nepozabne fotografije med raznovrstnimi stojnicami in tisočerimi okrasnimi lučkami. Če bodo vremenske razmere omogočale pa se lahko pa se z nami odpravite do vasice Oberndorf, kjer je nastala slavna pesem Sveta noč in pošljete božične pozdrave z priložnostno znamko, ki jo tam vedno izdajo ob božiču (doplačilo).
  Pozno popoldne se lahko povzpnete do mogočne trdnjave Hohensalzburg s čudovito panoramo na čarobno okrašeno mesto. Zvečer se bomo čudili še osvetljenemu mestu ter se odpravili nazaj proti domu.

   

  Opombe


  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-mailainfo@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.

  • Informacije o prostih mestih tudi na telefonsko številko: + 386 30 680 234

  • Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti

  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo

  • Vstopne postaje: Ljubljana - parkirišče Dolgi most na obračališču linije LPP ob 7:30, Kranj - parkirišče Mercator centra Primskovo 7:55, Celje - iz parkirišča dvorane Zlatorog ob 6:20, Novo mesto - iz glavne avtobusne postaj ob 6:10, Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 5:20 ter Nova Gorica - iz parkirišča Mercator centra Kromberk ob 6:10), Murska Sobota – iz parkirišča pred nakupovlanim centrom TUŠ na Bakovski ob 4:30 

  • Možna doplačila: če bodo vremenske razmere omogočale, lahko pri ponudniku doplačate izlet v Oberndorf (7 €/osebo). Omenjen izlet ne bo mogoč v primeru hudega mraza, vetra ali močnega sneženja ali nepredvidenih razmer na cesti zaradi nesreč, dela na cesti…

  • Zagotovitev odhoda iz posameznega odhodnega mesta v posameznem terminu v primeru vsaj 25 prijav

  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 25.11.(LJ,KR,), 02.12.(Lj,KR,MB,NG,CE), 09.12.(LJ,KR,MB,NM,MS,CE), 10.12.(LJ,KR), 16.12.(LJ,KR,;B,NG,NM,CE), 17.12.(LJ,KR), 23.12.(LJ,KR,MB,CE) in 26.12.2017(LJ,KR)


  Dodatne informacije

  Klik2Go cena 19,90 €
  Ponudba velja od 25. nov. 2017
  Ponudba velja do 26. dec. 2017
  Nočitev Dnevni izlet
  Osebe 1 oseba
  Zvezdice Ne

  Napišite svoj komentar

  Mnenja o ponudbi: PRAZNIČNI SALZBURG

  Kako bi ocenili ta produkt? *

    1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
  Cena
  Mnenje
  Kvaliteta
  • Naziv

   PRAZNIČNI SALZBURG

  • Naslov

   Kobilje

   Salzburg, Avstrija

  • Telefon

   00386 30 680 234

  • www

   www.goprekmurje.si