Brez piktograma Brez piktograma SONČNA ALBANSKA RIVIERA - SPAR PLUS KLUB UGODNOSTI

  SONČNA ALBANSKA RIVIERA - SPAR PLUS KLUB UGODNOSTI

  Riviera Vlora, Albanija
  -3%

  Hiter pregled

  NEUM, TIRANA, RIVIERA VLORA

  • 9 dnevni oddih po Albanski rivieri za 1 osebo
  • 7x polpenzion v hotelu3/4*
  • 1x nočitev z zajtrkom v hotelu3/4*
  • Avtobusni prevoz po programu
  • Zunanji ogledi po programu
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • Spremstvo ter organizacija izleta
  • Vključena prijavnina
  • Kupon je unovčljiv na dan odhodov: 22.06. - 30.06., 13.07. - 21.07., 03.08. - 11.08., 23.08. - 31.08., 21.09. - 29.09. 2019

  Dobavljivost: Na zalogi
  (1-4 dni)

  569 € Redna cena

  554 € Klik2Go cena

  554 € Plačilo takoj

  * Obvezna polja

  569 € Redna cena

  554 € Klik2Go cena

  554 € Plačilo takoj

  Podrobnosti

  1.DAN: LJUBLJANA - NEUM:
  Odhod iz Ljubljane ob 5.uri zjutraj. Vožnja mimo Karlovca do Jadranske obale ter mimo Splita v Neum.
  Namestitev v hotelu, prosto za osvežitev v morju, večerja in nočitev.

  2. DAN: NEUM - BUDVA – DRAČ:
  Po zajtrku vožnja mimo Dubrovnika v Črno goro do Budve. Kratek postanek za ogled starega mestnega jedra, nato pa nadaljevanje vožnje mimo Sv. Štefana in Skadra v Albanijo. Sledil bo prevoz v obmorsko letovišče Drač ali okolico Tirane, večerja in nočitev v hotelu.

  3. DAN: DRAČ -  KRUJE - TIRANA - RIVIERA VLORA in SARANDE:
  Po zajtrku vožnja v prestolnico Tirano, ki leži med rekama Erzen in Išmi. Ogled znamenitosti mesta: mošeje Etem Beya, konjeniškega spomenika, številnih trgov, nekdanjega mavzoleja Enverja Hoxhe. Z avtobusom se bomo odpeljali v staro prestolnico Kruje, ki leži ob vznožju visokega gorovja Sar-Saltik in se ponaša s slikovito trdnjavo narodnega junaka Skenderberga, v kateri domuje sodoben muzej ter s slikovito staro citadelo. Vožnja proti rivieri Vlore. Albanska obala in njene prodnate ter peščene plaže postajajo vedno bolj počitniško atraktivne. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

  4. DAN: RIVIERA VLORA - ( Berat ):
  Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Popoldan po želji in za doplačilo izlet v hribovito pokrajino osrednje Albanije, proti mestu Berat. ki se ponaša z izjemno stavbno dediščino pod zaščito UNESCA. Berat, imenovan tudi "mesto tisočerih oken", je naseljen že od 4. st. pr.n.št. Znotraj utrdbe nad mestom bomo obiskali Onufrijev muzej z zbirko del slavnega slikarja ikon iz 16. stoletja, ki nas bo uvedla v bogato tradicijo pravoslavnega krščanstva. Z ogledi bomo nadaljevali v predelu Mangalem, ki ga imenujejo “mesto tisočerih oken”, kjer si bomo lahko ogledali odlično ohranjene elemente otomanske arhitekture. Po želji in za doplačilo kosilo s tradicionalno kulinariko. Večerja in nočitev v hotelu.

  5. DAN: RIVIERA VLORA (Gjirocastra ):
  Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Po želji poldnevni izlet do Gjirokastre, rojstnega mesta Enverja Hoxhe, ki ga imenujejo tudi mesto muzej. Ogled mestnih znamenitosti. Večerja in nočitev v hotelu.

  6. DAN: RIVIERA VLORA (Butrint - plaža Ksamil - Saranda ):
  Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Po želji in za doplačilo celodnevni izlet do Butrintija, arheološkega parka pod zaščito UNESC-a in ogled izkopanin starega rimskega mesta Buthrotum, z rimsko akropolo, gledališčem…Vožnja do ene najlepših plaž v Albaniji, plaže Ksamil, kjer bo čas za osvežitev. Vožnja do Sarande in dalje do hotela. Večerja in nočitev v hotelu.

  7. DAN: RIVIERA VLORA (Plaže):
  Po zajtrku prosto za samostojne oglede, kopanje in počitek. Po želji se boste lahko odpravili na raziskovanje najlepših okoliških plaž. Večerja in nočitev v hotelu.

  8. DAN: RIVIERA VLORE - APOLLONIA – NEUM
  Po zajtrku vožnja do Apollonie, kjer si bomo v arheološkem parku ogledali ostanke pomembnega pristanišča Apollonia, kjer je bil začetek slovite Vie Egnatia, ki je povezovala zahodni del rimskega cesarstva z vzhodnim in je veljalo za kulturno in umetniško središče Ilirije. Vožnja mimo Skadra v Črno Goro in dalje v Neum. Namestitev v hotelu in nočitev.

  9. DAN: NEUM  - LJUBLJANA
  Po zajtrku bo sledil še zadnji skok v morje in vožnja proti Sloveniji.  

  Opombe


  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: info@klik2go.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu

  • Informacije o prostih mestih tudi na telefonski številki 041 601 111

  • Odpoved rezervacije po splošni pogojih Klik2go d.o.o.

  • Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 35 €, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini z asistenco CORIS 16,20 €/oseba, enoposteljna soba 192 €, možnost za doplačilo za manjšo skupino udeležencev (35-43) 60 €

  • Popust za otroka do 11,99. leta na dodatnem ležišču skupaj z dvema odraslima osebama v višini 90 €

  • Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine pribl. 20 €. fakultativni izleti - cena naknadno

  • Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 5:00)

  • Kupon je unovčljiv na dan odhodov: 22.06. - 30.06., 13.07. - 21.07., 03.08. - 11.08., 23.08. - 31.08., 21.09. - 29.09. 2019


  Dodatne informacije

  Klik2Go cena 554,00 €
  Ponudba velja od 22. jun. 2019
  Ponudba velja do 29. sep. 2019
  Nočitev 8 noči
  Osebe 1 oseba
  Zvezdice 4

  • Naziv

   SONČNA ALBANSKA RIVIERA KLIK2GO

  • Naslov

   Berat

   Riviera Vlora, Albanija

  • Telefon

   041 601 111

  • www

   www.klik2go.si